HTML

Hallowen

2008.10.31. 23:36 | Boldog Sylba | Szólj hozzá!

Hallottak napja nálunk Hallowen is lehetne ha egy boldog nép lennénk de nem vagyunk azok abszolut nem. Vagyis én igen de Te már nem sajna.

Holnap ki kell menni a temetőbe egy éve még a leveleket szedted meg a virágot kötögetted friss vérrel a kezedben és néha emlékezni kell rád. Néha nagyon hiányzol mert nem vagy és nem kell mászkálni a szokásos gyógyszertár utunkra.

Igaz stressz sincsen hogy nem tudunk megfelelni neked.

Ma a szomszéd utcába baleset volt nagyon sok nézelődőt vonzott a dolog hagyonyányosnak nevezhető baleset történt: motoros ment az auto alá. A motoros most haldoklik. Szegényke a családjának is elég nagy tragédia.

Az élet is olyanná válik, amilyennek nézzük:D Ha a rosszban is meglátjuk a jót az kiváló, ha a jóban a jót az a tökéletes. Napocska már kisütött és nem is baj ha süt kell nekünk szüksége van mindenkinek rá.

Napsütötte halottasnap lesz holnap.

Dublinban Angliába Hallowen van most beöltöznek és buliznak és jól is teszik élvezik az életet bár még fent tartom a jogot, hogy én nekem a nagy bulizások már nem kellenekt kinőttem belőlük.

A bejegyzés trackback címe:

https://levelnagymamamnak.blog.hu/api/trackback/id/tr88743213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása